Kiinteistöhuolto Lyijynen
24/7Päivystys:0400 650 253
Kiinteistöhuolto Lyijynen - Energiapalvelu

Energiapalvelu tarjoaa parasta osaamista

Alallamme erityislaatuinen energiapalvelu tuottaa todellista lisäarvoa kiinteistön energiahallinnassa ja olosuhteissa. Prosessimaisen energiapalvelun ansiosta kehitämme kiinteistön energiahallintaa pitkäjänteisesti. Tästä syntyy parhaat tulokset.

Ainutlaatuinen osaaminen näkyy meillä huomattavissa säästöissä ja optimaalisissa olosuhteissa! Jatkuvalla yhteistyöllä kehitämme kiinteistöjemme energiahallintaa parhaalla tavalla.

Aki Hirvonen – Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Merkittäviä säästöjä kiinteistön energiakuluissa

Kiinteistön omistajalle tai hallituksen edustajille toimimme talotekniikan luotettavana asiantuntijana. Palvelemme joustavasti ja konsultoimme kiinteistön energiatehokkuuden kehittämiseen liittyvissä aiheissa. Energiapalvelumme valvoo ja hallitsee kohteiden energiankulutusta sekä varmistaa, että kaikki toimii kuin pitää.

Läsnä oleva kiinteistöasiantuntija tuntee rakennukset sekä niiden käyttäjät. Hän huolehtii paikan päällä, että yrityksillä on parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet.

Päivi Kangas – IVH Kampus

Aina optimaalisimmat olosuhteet

Asunto-osakeyhtiössä energiapalvelu keskittyy ennen kaikkea valmistamaan parhaat mahdolliset olosuhteet ja Ilmanlaadun. Samalla kulutusta pystytään optimoimaan jatkuvana prosessina. Muutos aikaisempaan on huomattava – vaikutus ulottuu usein aina yhtiövastikkeisiin asti.

Soita, niin kerron mielelläni lisää

Jatketaan keskustelua yhdessä teille sopivimmasta kiinteistöhuollon ratkaisusta.

044 043 5334

Juho Koskimies, toimitusjohtaja

Juho Koskimies