Kiinteistöhuolto Lyijynen
24/7Päivystys:0400 650 253

Valitse parasta kiinteistöllesi!

Lyijynen tarjoaa parasta osaamista kiinteistöasioissa Lappeenrannassa. Takaamme toimivan ja turvallisen asuinympäristön sekä viihtyisän ja arvonsa säilyttävän kiinteistön, jossa energiahallinta on toteutettu ainutlaatuisella tavalla. Tapamme toimia tarjoaa huolettomuutta. Katso miten helppoa vaihtaminen on!

  1. Ota yhteyttä soittamalla
    044 043 5334 tai jätä viesti lomakkeella.
  2. Tulemme mielellämme esittäytymään, kun sinulle sopii – ilman sitoumuksia.
  3. Otamme kiinteistön haltuun tarvittaessa vaikka seuraavana päivänä.
  4. Kaikki on mietitty valmiiksi, joten vaihtaminen on sinulle vaivatonta!

Asukkaana ja osakkaana sekä vastuuhenkilönä olen äärettömän tyytyväinen yhteistyöhön, luottamukseni on 100 %++. Lyijysellä on spesiaaliväkeä.

Piipa Virkki – As Oy Kalervontorni

Näistä meidät tunnetaan

Merkittävä paikallinen toimija Lappeenrannassa

Palvelualttius, yrittäjämäinen asenne ja viimeistä yksityiskohtaa myöten hiotut palveluprosessimme takaavat huolettoman, luotettavan ja joustavan palvelun. Hoidamme mutkattomasti erilaiset kohteet yksittäisistä asunto-osakeyhtiöistä aina isompiin kiinteistökokonaisuuksiin asti.

Nopea toiminta 24/7

Tunnissa paikalla, jos kiireinen asia odottaa. Päivystysnumeromme vastaa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Jos huoltopyyntö voi odottaa seuraavaan päivään, suosittelemme lähettämään sen lomakkeella – olemme pian yhteydessä. Paikallisena ja palvelevana olemme aina nopeasti valmiita apuun!

Ammattiylpeys ja osaaminen

Osaamisesta, laadusta ja työtavoista olemme saaneet kiitosta. Näistä me haluamme pitää kiinni. Pitkät työurat, ammattiylpeys ja välittäminen ovat niitä tekijöitä, joiden ansiosta voimme tarjota kaupungin parasta kiinteistöhuollon palvelua.

Uniikki energiapalvelu

Alalla poikkeava erikoisosaaminen ja parasta asiantuntijuutta kiinteistöhuollon energiahallinnassa. Optimoimme kiinteistön energiatehokkuuden ja maksimoimme säästöt samalla kun takaamme parhaat mahdolliset olosuhteet.

Onnistumme aidosti, sillä yhteinen fokuksemme on asioiden kehittämisessä. Tuloksia syntyy, kun keskitymme asiakkaidemme etuun.

Ilkka Ellonen, tekninen asiantuntija – Lyijynen

Parasta kiinteistöhuoltoa

Valmiiksi mietittyä ja ammattiylpeydellä toteutettua kiinteistöhuollon palvelua.

Tutustu kiinteistöhuoltoon