Kiinteistöhuolto Lyijynen
24/7Päivystys:0400 650 253
Kiinteistöhuolto Lyijynen - Energiapalvelu

Energiapalvelu tarjoaa todellista lisäarvoa

Alallamme erityislaatuinen energiapalvelu tuottaa todellista lisäarvoa kiinteistön energiankulutuksen ja olosuhteiden hallinnassa. Laitamme kiinteistön energiakulut kuriin, olosuhteista tinkimättä! Yhdessä kiinteistöhuollon palvelujen kanssa valvomme kohteiden energiankulutusta jatkuvana prosessina ja varmistamme, että kaikki toimii niin kuin pitää. Palvelemme mielellämme sekä liike- että asuinkiinteistöjen energiatehokkuuden kehittämiseen liittyvissä aiheissa.

Ainutlaatuinen osaaminen näkyy meillä huomattavissa säästöissä ja optimaalisissa olosuhteissa! Jatkuvalla yhteistyöllä kehitämme kiinteistöjemme energiahallintaa parhaalla tavalla.

Aki Hirvonen – Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Katso kaikki referenssimme

Poikkeavaa osaamista kiinteistöhuollon kentällä

Jos kiinteistön energiahallintaa suoritetaan kertaluontoisesti, kerran tai pari vuodessa, eivät tulokset ole kestäviä. Sisäolosuhteet vaihtelevat vuodenaikojen mukaan, jolloin palautteeseen joudutaan vastaamaan tekemällä säätöihin korjauksia. Usein seuraavassa kausitarkastuksessa ”oletusarvot” palautetaan ja kierre on valmis.

Lyijysen oma energiamestari toteuttaa energiahallinnan jatkuvana prosessina ja pitkäjänteisesti yhdessä kiinteistöhuoltopalvelujen kanssa. Koska tunnemme kiinteistön tekniikan ja rakennuksen ominaispiirteet, voimme palvella parhaalla mahdollisella tavalla.

Läsnä oleva kiinteistöasiantuntija tuntee rakennukset sekä niiden käyttäjät. Hän huolehtii paikan päällä, että yrityksillä on parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet.

Päivi Kangas – IVH Kampus

Katso kaikki referenssimme

Huomattavat vaikutukset olosuhteisiin ja kiinteistön energiakuluihin

Erikoisosaamisella ja pitkäjänteisellä optimoinnilla syntyy parhaat mahdolliset olosuhteet ja mahdollisuus huomattaviin säästöihin kiinteistön energiakuluissa. Lisäksi kiinteistön omistaja voi välttyä ikäviltä yllätyksiltä: kun järjestelmän toiminta on jatkuvasti alan ammattilaisen hallinnassa, huolto- ja korjaustarpeet voidaan ennakoida hyvissä ajoin.

Soita, niin kerron mielelläni lisää

Jatketaan keskustelua yhdessä teille sopivimmasta kiinteistöhuollon ratkaisusta.

044 043 5334

Juho Koskimies, toimitusjohtaja

Tai jätä yhteydenottopyyntö

Juho Koskimies