Kiinteistöhuolto Lyijynen
24/7Päivystys:0400 650 253
Centre

Kiinteistöhuolto, josta et halua luopua

Olemme sinun asuinympäristösi tai omistamiesi kiinteistöjen huoltaja. Otamme haltuun joustavasti isoimmatkin kokonaisuudet. Meille on tärkeää, että kiinteistöhuolto hoidetaan tavalla, joka parantaa viihtyvyyttä ja turvallisuutta sekä vaalii kiinteistön arvoa. Tarjoamme säästöä alalla poikkeuksellisella energiaosaamisella. Kuten tapaamme sanoa, pienet asiat ratkaisevat kaiken.

Lyijysen oma energiamestari

Energiatehokkuus optimoitu, säästöt maksimoitu ja olosuhteet parhaat mahdolliset. Ilo olla palveluksessanne! Ei pelkästään erikoisosaaminen, vaan prosessimainen ja yhdessä kiinteistöhuollon palvelujen kanssa toteutettu energiahallinta takaa parhaan lopputuloksen.

Ilkka Ellonen

Energiapalvelu

Ei vain huoltomies, vaan huolehtija!

Kun talotaiturimme tulee pihaan, alkaa hommat hoitua. Ammattitaito, oikea-aikaisuus ja tehokkuus takaavat sen palvelun laatutason, josta voi olla ylpeä! Me kohtaamme, autamme ja hoidamme hommat silloin kun kuuluukin.

Tekninen huolto

Kiinteistöhuolto Lyijynen, ympäristönhoito

Ei vain puutarhuri, vaan ensivaikutelman luoja!

Siistille, huolletulle ja hoidetulle pihalle on mukava tulla. Eikä ole kyse pelkästään ensivaikutelmasta, vaan turvallisuudesta ja tunteesta, että hommat on hoidossa.

Juha Ponkilainen

Ympäristönhoito

Kiinteistöhuolto Lyijynen, siivouspalvelu pari

Ei vain siivooja, vaan piristäjä!

Ei pelkästään pintapuolisesti täydellistä. Siivous on meillä tiimityötä. Ei siitä suotta kuule palautetta, että Lyijysen taloissa voi kohdata kiiltävien pintojen lisäksi iloisia kasvoja työn tiimellyksessä.

Susanna & Paula

Siivouspalvelu

Soita, niin kerron mielelläni lisää

Jatketaan keskustelua yhdessä teille sopivimmasta kiinteistöhuollon ratkaisusta.

044 043 5334

Juho Koskimies, toimitusjohtaja

Tai jätä yhteydenottopyyntö

Juho Koskimies

Päivystys 24/7

Kiireellisissä asioissa soita päivystysnumeroon. Jos asia voi odottaa seuraavaan päivään, lähetä kiireetön huoltopyyntö. Mikään huoltopyyntö ei ole niin pieni, ettemme tulisi sitä hoitamaan. 

Jätä huoltopyyntö