Kiinteistöhuolto Lyijynen
24/7Päivystys:0400 650 253
Kiinteistöhuolto Lyijynen - Kiinteistöjen huoltajat

Tiimimme on toimintamme ydin

Meillä osataan, luotetaan ja viihdytään! Vahvalla ammattiylpeydellä varustettu, kahdeksankymmenhenkinen asiantuntijajoukkomme on Lyijysen palvelualttiuden ydin. Paikallisena työnantajana haluamme panostaa henkilöstömme hyvinvointiin. Osaamista on laajasti eri ammattikunnissa, aina teknisen huollon asiantuntijoista siistijöihin ja puutarhureista koneenkuljettajiin. Tule osaksi joukkoamme!

Mitä työnantajana tarjoamme sinulle

Arvostamme aidosti, siksi panostamme henkilöstömme kehittymiseen ja viihtyvyyteen. Porukassa puhalletaan yhteen hiileen, työ on monipuolista, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Meillä on pidetty työnjohto, joka varmistaa, että töissä on hyvä olla. Tätä kaikkea tarjoamme sinulle:

 1. Loistavan ammattilaisjoukon ja rennon ilmapiirin. Pidämme yhdessä työnjohdon kanssa huolta, että meillä viihdytään!
 2. Mahdollisuuden kehittyä. Tarjoamme Suomen parasta osaamista, johon haluamme panostaa.
 3. Toimintaa ja yhdessä tekemistä. Järjestämme joka vuosi useita yhteisiä tapahtumia, kuten pilkkikisat, kesäolympialaiset ja pikkujoulut.

Motivoitunut työntekijä on tärkein voimavaramme. Minulle on henkilökohtaisesti tärkeää varmistaa, että meillä on hyvä tehdä töitä ja että kynnys keskusteluun on matalalla. Minulle voi aina tulla juttelemaan.

Juho Koskimies – toimitusjohtaja

  Hae osaksi joukkoamme

  Lähetä hakemuksesi meille tällä lomakkeella. Kerro hieman lisää itsestäsi ja lisää liitteeksi CV:si.


  Arvostamme yksityisyyttäsi ja kiinnitämme erityistä huomiota henkilötietojen suojaukseen ja noudatamme hyvää tietojenkäsittelytapaa. Näet täältä tietosuojaselosteemme.

  Soita, niin kerron mielelläni lisää

  Jatketaan keskustelua yhdessä teille sopivimmasta kiinteistöhuollon ratkaisusta.

  044 043 5334

  Juho Koskimies, toimitusjohtaja

  Tai jätä yhteydenottopyyntö

  Juho Koskimies