)
Kiinteistöhuolto Lyijynen
24/7Päivystys:0400 650 253
Juho Koskimies

Harkitsetteko kiinteistöhuollon vaihtoa?

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö, niin jatketaan keskustelua teille sopivimmasta kiinteistöhuollon ratkaisusta. Halutessasi tulemme käymään, niin voimme kartoittaa tarpeenne yhdessä paikan päällä – huolettomasti ilman sitoutumista. Mikäli päädytte Lyijyseen, on vaihtamisen käytännöt mietitty meillä valmiiksi. Hoidamme kaiken puolestanne!

044 043 5334

Juho Koskimies, toimitusjohtaja
Jätä yhteydenottopyyntö

Valmiiksi mietittyä palvelua

Luotettavana ja varmana kiinteistöhuollon kumppanina olemme valmiina palvelemaan teille sopivimmalla tavalla. Katso miten vaivattomasti vaihtaminen sujuu!

 1. Ota yhteyttä sinulle sopivimmalla tavalla.
 2. Tulemme mielellämme käymään paikan päällä.
 3. Mikäli päädytte meihin, voimme aloittaa nopeallakin aikajänteellä
 4. Käytännön järjestelyt on meillä mietitty valmiiksi, jotta vaihtaminen olisi teille mahdollisimman helppoa.
Kiinteistöhuolto Lyijynen, puhelin

Soita, niin jatketaan keskustelua!

044 043 5334

Juho Koskimies, toimitusjohtaja
Tai jätä yhteydenottopyyntö

Näistä meidät tunnetaan

Merkittävä paikallinen toimija Lappeenrannassa

Palvelualttius, yrittäjämäinen asenne ja viimeistä yksityiskohtaa myöten hiotut palveluprosessimme takaavat huolettoman, luotettavan ja joustavan palvelun. Hoidamme mutkattomasti erilaiset kohteet yksittäisistä asunto-osakeyhtiöistä aina isompiin kiinteistökokonaisuuksiin asti.

Nopea toiminta 24/7

Tunnissa paikalla, jos kiireinen asia odottaa. Päivystysnumeromme vastaa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Jos huoltopyyntö voi odottaa seuraavaan päivään, suosittelemme lähettämään sen lomakkeella – olemme pian yhteydessä. Paikallisena ja palvelevana olemme aina nopeasti valmiita apuun!

Ammattiylpeys ja osaaminen

Osaamisesta, laadusta ja työtavoista olemme saaneet kiitosta. Näistä me haluamme pitää kiinni. Pitkät työurat, ammattiylpeys ja välittäminen ovat niitä tekijöitä, joiden ansiosta voimme tarjota kiinteistöhuollon palvelut parhaalla mahdollisella tavalla.

Uniikki energiapalvelu

Alalla poikkeava erikoisosaaminen ja parasta asiantuntijuutta kiinteistöhuollon energiahallinnassa. Optimoimme kiinteistön energiatehokkuuden ja maksimoimme säästöt samalla kun takaamme parhaat mahdolliset olosuhteet.

Ison organisaation resurssit,
pienen organisaation toimintatapa

 1. Oikea osaaja jokaiseen tehtävään
 2. Oikea kalusto jokaiseen paikkaan
 3. Oikea osaaja myös sairastapauksissa
 4. Tehokkaat prosessit
Khlyijynen, taustaviiva
khlyijynen-organisaatio-malli
Khlyijynen, toinen taustaviiva
 1. Talokohtaiset tiimit
 2. Nopea ja ketterä kumppani
 3. Paikallinen toimija ja johto
 4. Vastuuhenkilö aina tiedossa

Asukkaana ja osakkaana sekä vastuuhenkilönä olen äärettömän tyytyväinen yhteistyöhön, luottamukseni on 100 %++. Lyijysellä on spesiaaliväkeä.

Piipa Virkki – As Oy Kalervontorni

Katso kaikki referenssimme

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Voit lähettää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella, niin jatketaan keskustelua haluamallasi tavalla. Palaamme sinulle henkilökohtaisesti mahdollisimman pian – viimeistään seuraavana arkipäivänä.
  Arvostamme yksityisyyttäsi ja kiinnitämme erityistä huomiota henkilötietojen suojaukseen ja noudatamme hyvää tietojenkäsittelytapaa. Näet täältä tietosuojaselosteemme..