)
Kiinteistöhuolto Lyijynen
24/7Päivystys:0400 650 253
Juho Koskimies

Referenssit

Hoidamme Lappeenrannan alueella satoja kiinteistöjä päivittäin. Toimimme luotettavana kumppanina kiinteistöjen omistajille sekä olemme läsnä arjessa niin asuinkerrostalojen asukkaille kuin liiketiloissa ja toimistoissa työskenteleville henkilöille. Tällä sivulla voit tutustua referensseihimme.

As Oy Lappeenrannan Saimaannorppa

Lappeenrannan Saimaannorppa on yhden kiinteistön asuinkerrostalokohde, joka sijaitsee Pikisaaressa. Jo vuosien yhteistyön aikana olemme hoitaneet kerrostalon teknisen huollon, siivouksen sekä ulkoalueiden hoidon kokonaisvaltaisesti.

As Oy Lappeenrannan Saimaannorppa

“Toimiva ja kilpailukykyinen kiinteistöhuolto on jokaisen asukkaamme etu.”

Jorma Tyrmi – As Oy Lappeenrannan Saimaannorppa

As Oy Lappeenrannan Leirimetsä

As Oy Lappeenrannan Leirimetsä

Lappeenrannan Leirimetsä on Lappeenrannan keskustassa sijaitseva kerrostalokohde. Palveluihimme täällä on jo useiden vuosien ajan kuulunut kokonaisvaltaisesti kiinteistön tekninen huolto, siivous ja ulkoalueiden hoito.

“Teimme hyvän päätöksen, kun valitsimme Lyijysen. Luottamusta vahvistaa erityisesti säännölliset tapaamiset, joissa kehitämme yhteistyötä. Voimme luottaa, että haastavatkin kaudet hoidetaan varmuudella, kuten talven runsaat lumisateet – tämä on Lyijysen vahvuus.”

Asunto Oy Lappeenrannan Leirimetsä

As Oy Kalervontorni

Kalervontorni on Lappeenrannan ydinkeskustassa sijaitseva asuinkerrostalo. Palveluihimme täällä kuuluvat kokonaisvaltaisesti tekninen huolto, siivous sekä ulkoalueiden hoito.

As Oy Kalervontorni

“Asukkaana ja osakkaana sekä vastuuhenkilönä olen äärettömän tyytyväinen yhteistyöhön, luottamukseni on 100%++.
Lyijysellä on spesiaaliväkeä.”

Piipa Virkki – As Oy Kalervontorni

IVH-Kampus

Kielo Office Solutions

Kielo Office Solutions kiinteistökokonaisuus Lappeenrannan Skinnarilassa sisältää useita erillisiä toimisto- ja toimitilakiinteistöjä, joissa toimii yhteensä noin sata eri yritystä. Lyijysen palveluihin täällä kuuluvat tekninen huolto sekä energiahallinta, jota on kehitetty kohteessa jo useiden vuosien ajan. Energiapalveluun kuuluu kohteen etähallinta, raportointi sekä tarkastus- ja tarvittaessa huoltokäynnit.

“Kielo Office Solutions noudattaa kestävän kehityksen periaatteita. Rakennusten energiatehokkuutta, ympäristövaikutuksia ja viihtyisyyttä vaalitaan ajanmukaisella kiinteistötekniikalla ja jatkuvalla seurannalla. Rakennusten kuntoa ja käyttömukavuutta parantavia toimenpiteitä toteutetaan suunnitelmallisesti. Sähkön-, lämmön- ja vedenkulutuksen optimointi säästää käyttömenoja, mistä myös asiakasyrityksemme hyötyvät. Läsnä oleva kiinteistöasiantuntija tuntee rakennukset sekä niiden käyttäjät. Hän huolehtii paikan päällä, että yrityksillä on parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet.”

Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Etelä-Karjalan Osuuskaupalla on noin 30 kiinteistöä: kauppoja, autokauppoja, liikenneasemia, ravintoloita ja hotelli, joissa energiapalvelumme on tehnyt pitkäjänteistä energiahallintaa. Päivittäisiin tehtäviin kuuluvat kiinteistöjen etähallinta, raportointi sekä tarkastus- ja tarvittaessa huoltokäynnit.

Kehitämme yhteistyössä jatkuvasti koko kiinteistökannan energiatehokkuutta, sisäilman laatua ja olosuhteita. Investoinneissa tarjoamme asiantuntijuuttamme kiinteistön elinkaaren huomioiden.

Etelä-Karjalan Osuuskauppa

”Ainutlaatuinen osaaminen näkyy meillä huomattavissa säästöissä ja optimaalisissa olosuhteissa. Jatkuvalla yhteistyöllä kehitämme kiinteistöjemme energiahallintaa parhaalla tavalla.”

Aki Hirvonen – ylläpitopäällikkö, Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Pontuksen koulu

Pontuksen koulu on yksi hoitamistamme Lappeenrannan kaupungin kohteistamme. Kiinteistöhuollon palveluihimme kohteessa kuuluu ulkoaluehoito. Samassa kiinteistökokonaisuudessa toimii peruskoulun lisäksi päiväkoti sekä Lappeenrannan kaupunginkirjaston toimipiste. Me pidämme huolen, että ulkotyöt tulee hoidetuksi hyvissä ajoin ennen aamun aloitusta.

Soita, niin kerron mielelläni lisää

Jatketaan keskustelua yhdessä teille sopivimmasta kiinteistöhuollon ratkaisusta.

044 043 5334

Juho Koskimies, toimitusjohtaja

Tai jätä yhteydenottopyyntö

Juho Koskimies