Kiinteistöhuolto Lyijynen
24/7Päivystys:0400 650 253
Kiinteistöhuolto Lyijynen - Energiapalvelu

Hyödyllistä tietoa asukkaalle

Asuintalosi kiinteistöhuoltoyhtiönä hoidamme lukuisia tehtäviä. Pidämme kiinteistön ja pihamaat kunnossa, huolehdimme siisteydestä ja turvallisuudesta sekä autamme sinua asumiseen liittyvissä asioissa. Nappaa kiinni hihasta ja kysy lisää! Päivystämme vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.

Päivystys 24/7
0400 650 253
Lyijynen, läsnä arjessa

Ongelmatilanteissa nopeasti paikalla

Mikäli kohtaat asuintalossa tai ympäristössä turvallisuuteen vaikuttavia poikkeamia, havaitset vuodon tai muun kiireellisen ongelman, älä epäröi soittaa! Jos asia voi odottaa seuraavaan päivään, lähetä kiireetön huoltopyyntö lomakkeella, jonka löydät tältä sivulta. Mikään huoltopyyntö ei ole niin pieni, ettemme tulisi sitä hoitamaan.

Hyvä tietää

Mitä kiinteistöhuolto tekee?

Pidämme huolen kiinteistön ja pihamaiden yleishuollosta ja siivouksesta. Sen lisäksi huolehdimme arkipäivän askareista, kuten asukasnimistä ovissa ja tauluissa, talosaunojen lämmityksestä, liputuksesta, tiedottamisesta, korjausurakoitsijoiden avustamisesta, tarvikkeiden hankkimisesta ja yleisen turvallisuuden tarkkailusta. Olemme aina valmiina palvelemaan asukasta varten!

Milloin yhteys isännöitsijään?

Isännöitsijä vastaa taloyhtiön hallinnosta ja pyörittää sen arkea. Esimerkiksi muuttaessasi taloyhtiöön tai sieltä pois on ilmoitus tehtävä suoraan isännöitsijälle. Samoin autopaikan tai saunavuoron varaaminen hoituu pääsääntöisesti suoraan isännöitsijän kautta. Isännöitsijän yhteystiedot löydät taloyhtiösi ilmoitustaululta.

Muuttajan muistilista

  • Tee muuttoilmoitus väestörekisterikeskukseen.
  • Ilmoita muutosta isännöitsijälle.
  • Tee sähkösopimus sähköyhtiön kanssa.
  • Ota kotivakuutus.

Nimenvaihto oveen

Voit pyytää muutosta asuntosi ovessa olevaan nimeen huoltopyyntölomakkeella tai ottamalla yhteyttä isännöitsijään. Mikäli teet ilmoituksen lomakkeella, kirjoita viestikenttään oveen tuleva nimi tai nimet niiden toivotussa järjestyksessä.

Jätä huoltopyyntö

Me Kiinteistöhuolto Lyijysellä arvostamme yksityisyyttäsi ja kiinnitämme erityistä huomiota henkilötietojen suojaukseen ja noudatamme hyvää tietojenkäsittelytapaa. Kiinteistöhuolto Lyijynen tarjoaa kiinteistöhuoltopalveluita taloyhtiöiden käyttöön ja huolehtii taloyhtiöasiakkaidensa asukkaiden huoltopyynnöistä. Pääsääntöisesti lomakkeella kerättyjen ja palvelussa ylläpidettävien asukkaiden henkilötietojen osalta taloyhtiö toimii ko. rekisterin rekisterinpitäjänä. Kiinteistöhuolto Lyijynen käsittelee taloyhtiön rekisteriin kuuluvia henkilötietoja kiinteistöhuoltopalveluiden tarjoamiseksi taloyhtiön lukuun. Kiinteistöhuolto Lyijynen toimii henkilötietojen rekisterinpitäjänä tilaaja-asiakkaana (kuten taloyhtiöt) toimivien tahojen päättäjien ja yhteyshenkilöiden yhteystietojen osalta ja silloin kun asiakassuhde syntyy Kiinteistöhuolto Lyijysen ja asukkaan välille suoraan esim. ovenavauspalveluun liittyen. Lisätietoja Kiinteistöhuolto Lyijysen henkilötietojen käsittelystä saat täältä.