Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat palvelustamme

Etusivu » Yritys » Referenssit

Referenssit

Hoidamme Lappeenrannan alueella satoja kiinteistöjä päivittäin. Toimimme luotettavana kumppanina kiinteistöjen omistajille sekä olemme läsnä arjessa niin asuinkerrostalojen asukkaille kuin liiketiloissa ja toimistoissa työskenteleville henkilöille. Tällä sivulla voit tutustua referensseihimme.

As Oy Lappeenrannan Saimaannorppa

Lappeenrannan Saimaannorppa on yhden kiinteistön asuinkerrostalokohde, joka sijaitsee Pikisaaressa. Jo vuosien yhteistyön aikana olemme hoitaneet kerrostalon teknisen huollon, siivouksen sekä ulkoalueiden hoidon kokonaisvaltaisesti.

Toimiva ja kilpailukykyinen kiinteistöhuolto on jokaisen asukkaamme etu.

Jorma Tyrmi – As Oy Lappeenrannan Saimaannorppa

Kielo Office Solutions

Kielo Office Solutions kiinteistökokonaisuus Lappeenrannan Skinnarilassa sisältää useita erillisiä toimisto- ja toimitilakiinteistöjä, joissa toimii yhteensä noin sata eri yritystä. Lyijysen palveluihin täällä kuuluvat tekninen huolto sekä energiahallinta, jota on kehitetty kohteessa jo useiden vuosien ajan. Energiapalveluun kuuluu kohteen etähallinta, raportointi sekä tarkastus- ja tarvittaessa huoltokäynnit.

“Kielo Office Solutions noudattaa kestävän kehityksen periaatteita. Rakennusten energiatehokkuutta, ympäristövaikutuksia ja viihtyisyyttä vaalitaan ajanmukaisella kiinteistötekniikalla ja jatkuvalla seurannalla. Rakennusten kuntoa ja käyttömukavuutta parantavia toimenpiteitä toteutetaan suunnitelmallisesti. Sähkön-, lämmön- ja vedenkulutuksen optimointi säästää käyttömenoja, mistä myös asiakasyrityksemme hyötyvät. Läsnä oleva kiinteistöasiantuntija tuntee rakennukset sekä niiden käyttäjät. Hän huolehtii paikan päällä, että yrityksillä on parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet.”

As Oy Kalervontorni

Kalervontorni on Lappeenrannan ydinkeskustassa sijaitseva asuinkerrostalo. Palveluihimme täällä kuuluvat kokonaisvaltaisesti tekninen huolto, siivous sekä ulkoalueiden hoito.

Asukkaana ja osakkaana sekä vastuuhenkilönä olen äärettömän tyytyväinen yhteistyöhön, luottamukseni on 100%++. Lyijysellä on spesiaaliväkeä.

Piipa Virkki – As Oy Kalervontorni

Pontuksen koulu

Pontuksen koulu on yksi hoitamistamme Lappeenrannan kaupungin kohteistamme. Kiinteistöhuollon palveluihimme kohteessa kuuluu ulkoaluehoito. Samassa kiinteistökokonaisuudessa toimii peruskoulun lisäksi päiväkoti sekä Lappeenrannan kaupunginkirjaston toimipiste. Me pidämme huolen, että ulkotyöt tulee hoidetuksi hyvissä ajoin ennen aamun aloitusta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot

Soita, niin kerron mielelläni lisää

Jatketaan keskustelua yhdessä teille sopivimmasta kiinteistöhuollon ratkaisusta.

050 565 8972

Aki Hirvonen, yksikönjohtaja

Jätä yhteydenottopyyntö