Kiinteistön huolto luotettavissa käsissä

Etusivu » Yritys

Kiinteistöhuolto Lyijynen Lappeenranta

Miellyttävä ensivaikutelma, viihtyisä ympäristö sekä mukavat olosuhteet – Lyijysen kiinteistöissä kaikki yksinkertaisesti toimii. Kiinteistön huolto on kaikkina vuorokaudenaikoina vain puhelinsoiton päässä!

Iso vai paikallinen? Miksei molemmat.

Olemme osa PHM Groupia. PHM on kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yrityksistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison toimijan. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

PHM Group

Harkitsetteko kiinteistöhuollon vaihtoa?

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö, niin jatketaan keskustelua teille sopivimmasta kiinteistöhuollon ratkaisusta. Halutessasi tulemme käymään, niin voimme kartoittaa tarpeenne yhdessä paikan päällä – huolettomasti ilman sitoutumista. Mikäli päädytte Lyijyseen, on vaihtamisen käytännöt mietitty meillä valmiiksi. Hoidamme kaiken puolestanne!

050 565 8972
Aki Hirvonen, yksikönjohtaja

Jätä yhteydenottopyyntö

Valmiiksi mietittyä palvelua

Luotettavana ja varmana kiinteistöhuollon kumppanina olemme valmiina palvelemaan teille sopivimmalla tavalla. Katso miten vaivattomasti vaihtaminen sujuu!

 1. Ota yhteyttä sinulle sopivimmalla tavalla.
 2. Tulemme mielellämme käymään paikan päällä.
 3. Mikäli päädytte meihin, voimme aloittaa nopeallakin aikajänteellä
 4. Käytännön järjestelyt on meillä mietitty valmiiksi, jotta vaihtaminen olisi teille mahdollisimman helppoa.

Näistä meidät tunnetaan

Merkittävä paikallinen toimija Lappeenrannassa

Palvelualttius, yrittäjämäinen asenne ja viimeistä yksityiskohtaa myöten hiotut palveluprosessimme takaavat huolettoman, luotettavan ja joustavan palvelun. Hoidamme mutkattomasti erilaiset kohteet yksittäisistä asunto-osakeyhtiöistä aina isompiin kiinteistökokonaisuuksiin asti.

Nopea toiminta 24/7

Tunnissa paikalla, jos kiireinen asia odottaa. Päivystysnumeromme vastaa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Jos huoltopyyntö voi odottaa seuraavaan päivään, suosittelemme lähettämään sen lomakkeella – olemme pian yhteydessä. Paikallisena ja palvelevana olemme aina nopeasti valmiita apuun!

Ammattiylpeys ja osaaminen

Osaamisesta, laadusta ja työtavoista olemme saaneet kiitosta. Näistä me haluamme pitää kiinni. Pitkät työurat, ammattiylpeys ja välittäminen ovat niitä tekijöitä, joiden ansiosta voimme tarjota kiinteistöhuollon palvelut parhaalla mahdollisella tavalla.

Uniikki energiapalvelu

Alalla poikkeava erikoisosaaminen ja parasta asiantuntijuutta kiinteistöhuollon energiahallinnassa. Optimoimme kiinteistön energiatehokkuuden ja maksimoimme säästöt samalla kun takaamme parhaat mahdolliset olosuhteet.

Ison organisaation resurssit, pienen organisaation toimintatapa

 • Oikea osaaja jokaiseen tehtävään
 • Oikea kalusto jokaiseen paikkaan
 • Oikea osaaja myös sairastapauksissa
 • Tehokkaat prosessit
 • Talokohtaiset tiimit
 • Nopea ja ketterä kumppani
 • Paikallinen toimija ja johto
 • Vastuuhenkilö aina tiedossa
 • Referenssit

  Hoidamme Lappeenrannan alueella satoja kiinteistöjä päivittäin.

  Lue lisää

  Asukkaana ja osakkaana sekä vastuuhenkilönä olen äärettömän tyytyväinen yhteistyöhön, luottamukseni on 100 %++. Lyijysellä on spesiaaliväkeä.

  Piipa Virkki – As Oy Kalervontorni

  Katso kaikki referenssimme

  Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

  Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot