Hyödyllistä tietoa asukkaalle

Etusivu » Asukkaalle

Vinkkejä asukkaalle

Asuintalosi kiinteistöhuoltoyhtiönä hoidamme lukuisia tehtäviä. Pidämme kiinteistön ja pihamaat kunnossa, huolehdimme siisteydestä ja turvallisuudesta sekä autamme sinua asumiseen liittyvissä asioissa. Nappaa kiinni hihasta ja kysy lisää! Päivystämme vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.

Ongelmatilanteissa nopeasti paikalla

Mikäli kohtaat asuintalossa tai ympäristössä turvallisuuteen vaikuttavia poikkeamia, havaitset vuodon tai muun kiireellisen ongelman, älä epäröi soittaa! Jos asia voi odottaa seuraavaan päivään, lähetä kiireetön huoltopyyntö lomakkeella, jonka löydät tältä sivulta. Mikään huoltopyyntö ei ole niin pieni, ettemme tulisi sitä hoitamaan.

Hyvä tietää

Mitä kiinteistöhuolto tekee?

Pidämme huolen kiinteistön ja pihamaiden yleishuollosta ja siivouksesta. Sen lisäksi huolehdimme arkipäivän askareista, kuten asukasnimistä ovissa ja tauluissa, talosaunojen lämmityksestä, liputuksesta, tiedottamisesta, korjausurakoitsijoiden avustamisesta, tarvikkeiden hankkimisesta ja yleisen turvallisuuden tarkkailusta. Olemme aina valmiina palvelemaan asukasta varten!

Milloin yhteys isännöitsijään?

Isännöitsijä vastaa taloyhtiön hallinnosta ja pyörittää sen arkea. Esimerkiksi muuttaessasi taloyhtiöön tai sieltä pois on ilmoitus tehtävä suoraan isännöitsijälle. Samoin autopaikan tai saunavuoron varaaminen hoituu pääsääntöisesti suoraan isännöitsijän kautta. Isännöitsijän yhteystiedot löydät taloyhtiösi ilmoitustaululta.

Muuttajan muistilista

  • Tee muuttoilmoitus väestörekisterikeskukseen.
  • Ilmoita muutosta isännöitsijälle.
  • Tee sähkösopimus sähköyhtiön kanssa.
  • Ota kotivakuutus.

Nimenvaihto oveen

Voit pyytää muutosta asuntosi ovessa olevaan nimeen huoltopyyntölomakkeella tai ottamalla yhteyttä isännöitsijään. Mikäli teet ilmoituksen lomakkeella, kirjoita viestikenttään oveen tuleva nimi tai nimet niiden toivotussa järjestyksessä.

Vastuunjako taloyhtiössä

Taloyhtiön vastuunjakotaulukkoon on eritelty kunnossapidon ja huollon vastuualueet taloyhtiön ja sen osakkaan välillä. 

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot