Energiapalvelu tarjoaa todellista lisäarvoa

Etusivu » Palvelut » Energian säästö

Energiansäästö

Alallamme erityislaatuinen energiapalvelu tuottaa todellista lisäarvoa kiinteistön energiankulutuksen ja olosuhteiden hallinnassa. Laitamme kiinteistön energiakulut kuriin, olosuhteista tinkimättä! Yhdessä kiinteistöhuollon palvelujen kanssa valvomme kohteiden energiankulutusta jatkuvana prosessina ja varmistamme, että kaikki toimii niin kuin pitää. Palvelemme mielellämme sekä liike- että asuinkiinteistöjen energiatehokkuuden kehittämiseen liittyvissä aiheissa.

Poikkeavaa osaamista kiinteistöhuollon kentällä

Jos kiinteistön energiahallintaa suoritetaan kertaluontoisesti, kerran tai pari vuodessa, eivät tulokset ole kestäviä. Sisäolosuhteet vaihtelevat vuodenaikojen mukaan, jolloin palautteeseen joudutaan vastaamaan tekemällä säätöihin korjauksia. Usein seuraavassa kausitarkastuksessa ”oletusarvot” palautetaan ja kierre on valmis.

Lyijysen oma energiamestari toteuttaa energiahallinnan jatkuvana prosessina ja pitkäjänteisesti yhdessä kiinteistöhuoltopalvelujen kanssa. Koska tunnemme kiinteistön tekniikan ja rakennuksen ominaispiirteet, voimme palvella parhaalla mahdollisella tavalla.

Huomattavat vaikutukset olosuhteisiin ja kiinteistön energiakuluihin

Erikoisosaamisella ja pitkäjänteisellä optimoinnilla syntyy parhaat mahdolliset olosuhteet ja mahdollisuus huomattaviin säästöihin kiinteistön energiakuluissa. Lisäksi kiinteistön omistaja voi välttyä ikäviltä yllätyksiltä: kun järjestelmän toiminta on jatkuvasti alan ammattilaisen hallinnassa, huolto- ja korjaustarpeet voidaan ennakoida hyvissä ajoin.

Läsnä oleva kiinteistöasiantuntija tuntee rakennukset sekä niiden käyttäjät. Hän huolehtii paikan päällä, että yrityksillä on parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet.

Päivi Kangas – IVH Kampus

Katso kaikki referenssimme

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot

Soita, niin kerron mielelläni lisää

Jatketaan keskustelua yhdessä teille sopivimmasta kiinteistöhuollon ratkaisusta.

050 565 8972

Aki Hirvonen, yksikönjohtaja

Jätä yhteydenottopyyntö